Eindsymposium Regionale Kenniswerkplaats Jeugd NH

Marga Buurman 16-03-2023

Begin

14-11-2023 om 12:00

Einde

14-11-2023 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Meld u zich hier aan. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

In dit symposium presenteren wij met veel trots de uitkomsten van onze Regionale Kenniswerkplaats Jeugd Noord-Holland 2020–2024 (RKJ-NH). De afgelopen jaren hebben we in de vier ateliers vanuit verschillende invalshoeken onderzoek gedaan naar het samenwerken van informele en formele netwerken rondom jongeren en gezinnen. Dit hebben we samen met vele werkveldpartners en uiteraard jongeren zelf gedaan.

Elk atelier zal in dit symposium een workshop verzorgen met de geleerde lessen en uitkomsten van vier jaar onderzoek. Denk aan het kaart-praatspel ‘Wie is voor jou belangrijk?’ en de gesprekstool ‘Check je gesprek’ van de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling. Samen met andere RKJ’s (KeTJAA en Risicojeugd) verzorgen we ook een workshop. We gaan in op tendensen bij onderzoek naar de leefwerelden van jeugd.

Stijn Sieckelinck (lector Youth Spot van de HvA) opent de middag als keynote met zijn visie op het normaliseren van zorg rondom jeugd. Dagvoorzitter Evert van Rest gaat in gesprek met lector Lilian Linders (penvoerder van de RKJ-NH) over wat de RKJ-NH de afgelopen jaren opgeleverd heeft en schetst de toekomstplannen.

Een week voorafgaand aan het symposium sturen wij u het definitieve programma en informatie over de workshops toe. Op de dag zelf kunt u zich inschrijven voor een workshop.

We hopen van harte op uw aanwezigheid!

 

 

Cookie-instellingen